Tonifieer de huid met nieuwe technologieën

Skin boosters

Skin boosters verbeteren de algemene kwaliteit van de huid via stimulatie van de hydratatieniveaus diep in de huid en de verbetering van haar gladheid, elasticiteit en stevigheid. Hun samenstelling biedt grondige huidhydratatie en collageenstimulatie van het gezicht, de hals en het decolleté.

Ze zijn geschikt voor alle huidtypes. Na een eerste behandelingskuur resulteren de zichtbare verbeteringen van de huid in een gezonde huid met een mooie glans. Deze behandeling zorgt voor een diepe hydratatie van de huid maar kan ook de verschijning van fijne lijntjes en onvolkomenheden zoals acne-littekens helpen verbeteren. Deze behandeling kan onafhankelijk worden toegepast of als onderdeel van een totaal behandelingsprogramma met andere injecteerbare behandelingen, bijvoorbeeld vulstoffen, die u helpen een natuurlijke, frisse uitstraling te bereiken.

Voor optimale resultaten zijn 2 à 3 sessies nodig met een tussenperiode van een paar weken.

Mesotherapie / MicroNeedling

Mesotherapie of “Mesolift” wordt toegepast met een mengeling van niet-gecrosslinkt hyaluronzuur en vitamines die onder de huid worden geïnjecteerd. De mengeling werkt in de diepte en voedt, hydrateert en revitaliseert de huid door de bevordering van microvascularisatie en collageenproductie. Het is een pijnloze behandeling die vaak gebruikt wordt in de esthetische geneeskunde.

MicroNeedling bestaat erin de huid te doorprikken met fijne naaldjes op verschillende diepten. Het doel van MicroNeedling is collageen te stimuleren, oud collageen te elimineren en de creatie van nieuw georganiseerd collageen op te starten, zodat de huid dikker wordt en onvolkomenheden zoals littekens en rimpels verminderen.

Medische peelings gecombineerd met een LED-sessie

Oppervlakkig tot Medium, AHA of TCA: ze bereiken verschillende diepten afhankelijk van de noodzaak. Ze kunnen werken op de huidtint, vlekken, fijne lijntjes, rimpels, verwijde poriën, acne en ondiepe acne-littekens. In verschillende sessies zal ik proberen de kwaliteit van uw huid te verbeteren door aan te vullen met de juiste cosmetische zorg.

Led-sessies worden gebruikt als een aanvulling om celenergie te stimuleren, collageensynthese te bevorderen en de huidtint op te lichten.

LED-fototherapie

LED-fototherapie wordt gebruikt voor gezichtsverzorging, voor een stralende huidskleur en voor het sluiten van poriën. Ze stimuleert de productie van collageen en elastine, essentieel voor de elasticiteit van de huid, en verbetert de bloedsomloop en de ontgifting. Ze verbetert ook de kwaliteit van de huid met een progressieve herstructurering na de LED-sessie.

Contra-indicaties

  • Zwangere vrouwen en borstvoeding
  • Neuromusculaire pathologie: Myasthenia gravis of syndroom van Eaton-Lambert.
  • Behandeling op basis van bloedverdunners, ontstekingsremmers of zelfs antibiotica (aminoside) moet vóór de behandeling met de arts worden besproken.
  • Ook andere medische kwesties moeten voorafgaand met de arts worden besproken.
Microneedling
Medical Peeling
LED Phototherapy

Geïnformeerde toestemming

Gelieve de geïnformeerde toestemming te ondertekenen na deze zorgvuldig te hebben gelezen.

Wij hebben dit document opgesteld om u te informeren over enkele van de beschikbare behandelingen met dermale vullers en botox (injectables), de risico's ervan en alternatieve behandelingen. Artsen zijn wettelijk verplicht om dit document in te vullen en te ondertekenen vóór elke behandeling.

geneeskundige praktijk